Geen producten (0)

Verzenden

Wij hanteren een levertijd van ongeveer 2 a 4 werkdagen voor de bestelling.

Wij versturen de producten via Post NL, mocht er een vertraging zijn vanuit Post NL dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk. ATsteffies zal alles in werk stellen om te achterhalen wat hiervan de reden is en er voor te zorgen dat uw bestelling zsm bij u af te laten leveren. De verzendkosten bedragen €7.25.

Retour

  1. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden op eigen kosten terug te sturen.
  2. Verzendkosten zijn altijd voor rekening van de klant voor het terugsturen.
  3. Sale of afgeprijsde artikelen kunt u ruilen echter geven wij geen geld terug, ook blijven de verzendkosten voor eigen rekening. Wij zullen dit oplossen doormiddel van tegoed code. 
  4.  Het artikel dient binnen 14 dagen na verzending bij ons in de winkel, in goede orde ontvangen zijn. Na deze periode vervalt het recht op terugbetaling van de bestelling.
  5. Oorbellen, tassen, bikini’s (ivm hygiëne ) en overige accessoires kunnen niet geretourneerd worden, krijgen wij de producten wel terug gestuurd dan sturen wij deze weer naar u terug en zijn de verzend kosten voor uw eigen rekening.
  6. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retoursturen.
  7.  Retouren worden alleen geaccepteerd indien de artikelen in onbeschadigde staat en onbeschadigde verpakking ontvangen worden. De artikelen dienen ongedragen en ongewassen te zijn. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor retouren te weigeren, indien deze niet aan de bovenstaande eisen voldoen.
  8. Wij zullen de prijs van het artikel(en) binnen 5 werkdagen nadat wij het ontvangen hebben terugboeken op de rekening waarmee er betaald is.

 

Pakket terugsturen

ATsteffies

Peppelweg 176

3053GZ Rotterdam

Wij geven geen garantie op bedrukkingen, beplakkingen, steentjes, studs etc.  van het artikel dat u bij ons heeft aangeschaft. Dit geld ook op accessoires zoals oorbellen, kettingen, riemen, armbanden, tassen en hoeden.

U dient bij ontvangst te controleren of alles werkt zoals het moet werken of dat er een afwijking in het artikel aanwezig is, meld binnen 2 dag na ontvangst aan ons via onze mail.